Informacija o prikupljanju i obradi ličnih podataka

Ova informacija opisuje principe obrade ličnih podataka kada Maratela mreže d.o.o. pruža usluge putem elektronske/telefonske komunikacije. U slučaju neslaganja, ova pravila će imati prednost pred drugim odredbama koje se odnose na obradu ličnih podataka, a koje se nalaze u opštim uslovima.

Nosilac obrade ličnih podataka

Za obradu ličnih podataka odgovoran je:

MARATELA MREŽE d.o.o. za usluge
Adresa: Lonjica (Grad Vrbovec), Lonjica 33
OIB: 99579721096
MBS: 080791126
E-mail: info@maratela-mreze.hr

Osnova i svrha obrade – koje podatke obrađujemo i zašto?

Izvršavanje ugovora, odnosno pružanje usluga
Vaše lične podatke obrađujemo kako bismo Vam mogli pružiti uslugu.
Preduslov za korišćenje naših usluga je da ste punoletni, pre otpočinjanja pružanja usluge od Vas ćemo tražiti da, klikom na odgovarajuće polje na web stranici ili konfirmacijom prilikom telefonske komunikacije, potvrdite da imate više od 18 godina. Da bismo pružili ezoteričnu uslugu (tarot/astrologija/savetovanje i sl.) potrebno je da dobijemo informaciju o datumu, vremenu i mestu rođenja osobe za koju se pruža navedena usluga. Može se desiti da sami odlučite da s nama podelite više informacija, ali mi te informacije nećemo koristiti van komunikacije sa Vama.

Operateri ili treća lica nisu u mogućnosti da vide telefonski broj koji koristite za komunikaciju sa nama, ali se taj telefonski broj svakako čuva na našem serveru i uvid u taj podatak imaju samo za to ovlašćena lica.
Vaše lične podatke možemo obrađivati i radi rešavanja Vašeg prigovora na pružene usluge ili kako bismo odgovorili na neki Vaš zahtev. Nismo unapred utvrdili formu prigovora ili zahteva pa i količina podataka koje obrađujemo zavisi od Vas, no, uobičajeno se obrađuju informacije o ličnom imenu podnosioca zahteva/prigovora, i  zavisno od predmeta zahteva, telefonskom broju sa kog je ostvarena komunikaciju, vremenu komunikacije i sl.
Obrada podataka u navedene svrhe neophodna je za pružanje usluga, na osnovu Vašeg zahteva. Ako odbijete da dostavite navedene lične podatke, nećemo moći da vam pružimo uslugu.

Saglasnost

Ako želite da od nas dobijate dodatne informacije o našim uslugama, ponudama ili podršku prilikom korišćenja naših usluga, na osnovu Vaše saglasnosti uvrstićemo kontakt podatak u listu primatelja sadržaja za koji ste se prijavili.

U svakom momentu možete povući saglasnost za dobijanje navedenog sadržaja, slanjem SMS poruke STOP ili klikom na odgovarajući link, o čemu ćete detaljno biti obavešteni prilikom prijave za odgovarajući sadržaj.

Obrađivači podataka, deljenje sa trećim licima

Obrađivači podataka su naši poslovni partneri sa kojima sarađujemo kako bismo Vam pružili usluge.
Sarađujemo sa kompanijama unutar Evropskog ekonomskog prostora (EEP), a ako to ne bi bio slučaj, biramo partnere koji omogućavaju adekvatan nivo zaštite ličnih podataka. Ugovornim klauzulama dodatno osiguravamo zaštitu ličnih podataka (utvrđivanje namene, davanje uputstva za korišćenje i zaštitu podatka, zabrana korišćenja podatka u druge svrhe i sl.). Ako se odlučimo za saradnju sa partnerima koji su van EEP, u zemljama za koje Evropska komisija (EK) nije izdala odluku o adekvatnosti, obradu podataka štitimo standardnim ugovornim klauzulama odobrenim od strane Evropske Komisije.
Obrađivače koristimo u oblasti IT i telefonske/elektronske podrške, kako bismo mogli pružiti usluge putem elektronskih kanala komunikacije, i za druge eventualne podrške za poboljšanje pružanja usluge.
Za više informacija možete nas kontaktirati na info@maratela-mreze.hr.

Razdoblje skladištenja podataka

Telefonski razgovori se ne snimaju. Podaci neophodni za pružanje usluge koji su zabeleženi tokom razgovora (uneti u aplikaciju koju koriste naši operateri, zapisani i sl.) čuvaju se samo tokom pružanja usluge i brišu se odmah po okončanju razgovora.
Informacija o telefonskom broju sa kog je primljen poziv ili s kojim se komunicira putem SMS-a, kao i informacija o trajanju poziva i broju razmenjenih SMS poruka, čuva se na serveru telefonskog operatera i na serveru našeg davaoca IT usluga, koji se nalaze u Hrvatskoj. Ovi podaci se čuvaju isključivo za potrebe utvrđivanja vremena trajanja poziva ili broja SMS poruka, a sve u svrhu pravednog naplaćivanja usluge i za slučaj eventualnog spora, u skladu sa zakonom. Ova informacija se na serveru davaoca IT usluga čuva 6 meseci, nakon čega se automatski briše.
SMS prepiska se čuva tokom pružanja usluga i ostaje sačuvana na serverima koje koristimo još 12 meseci po okončanju usluge.
Ako zakon tako nalaže, određeni podaci mogu se čuvati i duže.

Mere za zaštitu podataka

Preduzimamo razumne organizacione i tehničke mere da zaštitimo podatke koje obrađujemo od zloupotrebe, neautorizovane obrade, otkrivanja ili uništenja.

Koristimo sigurne servere i pristup podacima i serverima je ograničen samo na autorizovana lica, uz odgovarajuće zaštitne mere, a naši zaposleni i saradnici su obučeni kako treba da postupaju sa ličnim podacima.

Za više informacija o tehničkim merama koje primenjujemo u cilju zaštite ličnih podataka, možete nam uputiti zahtev na info@maratela-mreze.hr.

Vaša prava u vezi sa obradom ličnih podataka

Pravo na pristup: Možete dobiti potvrdu da li se obrađuju Vaši lični podaci te ako se takvi lični podaci obrađuju, pristup tim podacima i informacije o samoj obradi (svrha, kategorija ličnih podataka, deljenje sa trećim licima, period čuvanja i sl).

Pravo na ispravku: Ako obrađujemo Vaše lične podatke koji su nepotpuni ili netačni, u bilo kojem trenutku od nas možete zatražiti da ih ispravimo ili dopunimo. Kada lične podatke obrađujemo samo tokom pružanja usluga (npr. tokom telefonskog razgovora), ispravku možete zatražiti tokom pružanja usluga.

Pravo na brisanje: Nakon isteka perioda čuvanja podataka i kada ne postoje drugi zakonski razlozi za čuvanje podataka, mi podatke brišemo. U slučaju da protivpravno obrađujemo Vaše podatke – po isteku perioda čuvanja, kada obrada predstavlja nerazmerno zadiranje u Vaše interese, možete od nas zahtevati brisanje takvih podataka.

Pravo na ograničenje obrade: Od nas možete zatražiti ograničenje obrade svojih podataka u slučaju da je došlo do protivpravne obrade, a odbijate brisanje i umesto toga tražite ograničenje korišćenja podacima; ako nam više nisu potrebni Vaši lični podaci, ali su Vama potrebni da biste podneli, ostvarili ili obrazložili pravni zahtev u vezi sa zaštitom ili odbranom vaših prava (u sudskom ili drugom postupku).

Pravo na mogućnost prenosa podataka: od nas možete zahtevati da vam dostavimo sve Vaše lične podatke (ako ih imamo) u elektronskom obliku, koje nakon toga možete predati bilo kom drugom sujektu. Nismo u mogućnosti da prenesemo Vaše lične podatke direktno drugom subjektu.

Pravo na žalbu: Ako smatrate da smo prilikom obrade Vaših podataka prekršili propise o zaštiti podataka, možete nam se obratiti radi rešavanja nesuglasica. Svakako imate pravo uložiti pritužbu hrvatskoj Agenciji za zaštitu podataka, kao i nadzornom telu unutar EU-a.

Napominjemo da pojedina od navedenih prava nisu ostvariva nakon što su podaci obrisani, na primer lične podatke dobijene prilikom pružanja usluga putem telefonskog razgovora, brišemo odmah po izvršenju usluge, u tom slučaju samo možete dobiti informaciju o tome da li se Vaši lični podaci obrađuju ili ne, informaciju o vremenu poziva sa određenog telefonskog broja.

Upotreba kolačića

Kako bi naša web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice i usluge, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva, web stranica koristi kolačiće (cookies). Za više informacija o kolačićima pogledajte našu Politiku o kolačićima (Cookie Policy).

Kako nas možete kontaktirati

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite ostvariti neko od navedenih prava, možete nas kontaktirati na info@maratela-mreze.hr.

 • Ema / Kod 30  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ezoterijom se bavim tridesetak godina, a odgovore na Vaša pitanja ponuditi ću Vam putem Lenormand karata, tarota, astrologije sudbinskih karata i numerologije. Sa zadovoljstvom Vas očekujem, Ema.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, LENORMAND KARTE, SUDBINSKE KARTE, NUMEROLOGIJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Jasminka / Kod 56  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam astrolog, numerolog i tarot tumač s dugogodišnjim iskustvom u tumačenju horoskopa, kao i radu sa velikim brojem ljudi prilikom rješavanja njihovih životnih problema. Javite mi se s povjerenjem.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA, TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Irida - Magdalena / Kod 36  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Možete mi postaviti sva osobna pitanja vezana za probleme koji vas muče. INDIVIDUALNA SAVJETOVANJA: Ljubav, posao, zdravlje, obitelj. Kristal, Tarot (poseban izračun karmičkih karata), JiJing, snovi, Arhetipski (karmočki) kotač, Praktična intuicija, Anđeoski tarot, Kromoterapija, Biblioterapija (terapija čitanjem i pisanjem), Anđeoske poruke, Numerologija, Radiestezija;

  Tehnike: TAROT, JIJING, ARHETIPSKI KOTAČ, PRAKTIČNA INTUICIJA, KROMOTERAPIJA, BIBLIOTERAPIJA (TERAPIJA ČITANJEM I PISANJEM), NUMEROLOGIJA, RADIESTEZIJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Tanja Marija / Kod 14  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Moje područje rada je tarot, natalna i karmička astrologija, astrologija odnosa, rad sa snovima, aromaterapija i zvukoterapija. Obratite mi se za savjetovanje ili ako imate bilo kakve nedoumice i potrebno vam je usmjerenje.

  Tehnike: TAROT, NATALNA I KARMIČKA ASTROLOGIJA, ASTROLOGIJA ODNOSA, ANALIZA SNOVA, AROMATERAPIJA, ZVUKOTERAPIJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Sara / Kod 01  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Moje godine rada sa tarot kartama pokazale su mi da se uz pomoć alternativnih tehnika svaka životna situacija može promijeniti, biranjem boljeg i sretnijeg puta.

  Tehnike: TAROT, KELTSKI KRIŽ, VISAK, ANĐEOSKE KARTE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Vesna / Kod 05  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Od malena sam bila vezana uz tarot i sudbinske karte, a tijekom života sam učila, proširivala te specijalizirala svoja znanja i vještine u alternativnim tehnikama, a sve to kako bih mogla pružiti ruku pomoći ljudima koji pomoć žele i zatraže.

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Dina / Kod 38  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Moje znanje numerologije i čitanja karata dobra su osnova za davanje odgovora za sva Vaša pitanja vezana uz ljubav, posao, financije... Nemojte oklijevati, nazovite i saznajte odgovore.

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, TAROT, SUDBINSKE KARTE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Vanesa / Kod 60  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Uz pomoć tarot karata odgovoram na sva vaša pitanja. Morate samo nazvati, zajedno ćemo definirati pitanja i probleme te ih početi rješavati. Vanesa

  Tehnike: TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Katarina / Kod 45  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Za sve Vaše probleme obratite mi se sa povjerenjem jer moje dugogodišnje iskustvo u pomaganju kroz ezoteriju može Vam samo pomoći.

  Tehnike: VISAK, TAROT, SUDBINSKE KARTE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Sofija / Kod 80  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Moje ime je Sofija. Majstorica sam tarota i numerologije, a ujedno se bavim i astrologijom, te kristaloterapijom. Posjedujem znanja o drevnim vještinama koje će Vam omogućiti efikasno rješavanja svih nastalih problema. Nazovite me s povjerenjem. Sofija

  Tehnike: TAROT, NUMEROLOGIJA, ASTROLOGIJA, KRISTALOTERAPIJA, DREVNI RITUALI ZA POSAO, FINANCIJE, LJUBAV I ZDRAVLJE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Azra / Kod 02  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Kroz moj dugogodišnji rad sa ljudima i alternativnim tehnikama vodi me moj osnovni moto: "Na sva Vaša pitanja pronaći ću odgovor i rješenje". Nemojte oklijevati i nazovite s punim povjerenjem.

  Tehnike: VISAK, TAROT, VIDOVITOST, LJUBAVNA PREDVIĐANJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Stoja / Kod 31  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: U svom radu koristim karte samostalno ili u kombinaciji s viskom, kako već situacija zahtijeva, a isto tako kombiniram s kuglom ili koristim samo kuglu ovisno o pitanjima na koja treba odgovoriti. Rado ću vam pomoći, zato nazovite bez straha i dileme, jer ovdje sam za vas.

  Tehnike: KRISTALNA KUGLA, TAROT, VIDOVITOST, VISAK

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Lea / Kod 28  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Kombinirajući različite ezoterijske tehnike dobit ćete iskren odgovor na svako Vaše postavljeno pitanje. Moje iskustvo u pomaganju ljudima je veliko, stoga Vam se stavljam na raspolaganje za rješavanje Vaših problema.

  Tehnike: TAROT, VISAK, TUMAČENJE SNOVA, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Gaga / Kod 119  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: vidovitost, sudbinske karte, tarot

  Tehnike: UKLANJANJE BLOKADA, TAROT, BIOENRGIJA, RAZBIJANJE BLOKADA, TUMAČENJE SNOVA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Dijana Čudina / Kod 57  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Alternativom se bavim skoro 30 godina i sa sigurnošću mogu reći da barem u mom slučaju alternativa za mene nije zanimanje nego poziv i način života, a i moja velika strast. Izuzetno sam sretna zbog svih onih ljudi kojima sam u ovih 30 godina uspjela pomoći, koji su mi pružili svoje povjerenje i od kojih sam dobila brojne pozitivne povratne informacije. Duboko sam uvjerena da će tako biti i dalje, jer kao što sam rekla – alternativa je moj život. Od najranije mladosti, kad sam kao i moja okolina otkrila svoju vidovitost, moj se život počeo kretati u smjeru pomoći ljudima, za neke na neobičan i nesvakidašnji načine.

  Tehnike: BIOENERGIJA, VISAK, ANĐEOSKA ZAŠTITA, PODIZANJE ENERGIJE, VIDOVITOST

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Verica / Kod 35  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Želim Vam pomoći svojim savjetima uz tarot karete i bogato životno iskustvo.

  Tehnike: TAROT, RAZGOVORI

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Mirjana / Kod 125  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ljudi vole brojiti svoje probleme, a pritom tako rijetko uračunavaju svoju sreću. Nazovite da uračunamo sreću.

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, TAROT, PSIH. RAZGOVORI, TAJNI KOD

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Marta / Kod 53  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Nazovite me i uz moju pomoć, doći ćemo do odgovora na pitanja koja Vas muče. Svejedno je da li su to ljubavni , financijski ili neki drugi problemi.

  Tehnike: TAROT, RAZGOVOR, SAVJETI ZA BUDUĆNOST

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Gordana / Kod 138  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Zovem se Gordana, možete me potražiti na kodu 138. Voiše od 40 godina radim i pomažem u rješavanju vaših problema.

  Tehnike: SKIDANJE NEGATIVNE ENERGIJE, TAROT, NUMEROLOGIJA, ASTROLOGIJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Dora / Kod 37  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Radim analizu stanja tijela i duha, energotretmane, pomažem pri meditaciji, vizualizaciji i opuštanju napetosti, radim energetska iscjeljenja raznim tehnikama, savjetujem numeroloske iscjeljujuće kodove i analize, a kroz tarot dajem upute vezane uz Vaše dvojbe sada i za budućnost. Ukoliko i Vi trebate savjet u jednom od navedenih područja, nazovite me i sigurna sam da zajedno možemo doći do rješenja Vaše dileme te otvoriti spoznaje mogućih rješenje za sve situacije.

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, VISAK, BIOENERGIJA, SVIJEĆE, TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Tanja / Kod 34  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Spoznajte tko ste i kakvi ste, što vas to ometa u životu da dođete do uspjeha. Svakom je suđen uspjeh samo je pitanje da li zna u čemu i na koji način. Nazovite s povjerenjem i poslušajte toplu prijateljsku riječ ohrabrenja jer uvijek možemo bolje, više i jače od onoga što nam se nudi. S ljubavlju vaša Tanja

  Tehnike: TAROT, RAZGOVORI

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Jasna / Kod 12  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Zovem se Jasna. Pomoći ću vam u vezi sa vašim ljubavnim, financijskim i drugim životnim problemima. Tu sam zbog vas.

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, VISAK, NEBESKI KRUG, TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Nina / Kod 43  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Raznim tehnikama proricanja diskretno i precizno odgovaram na sva Vaša pitanja i dileme.

  Tehnike: TAROT, VIDOVITOST, TUMEČENJE SNOVA, NUMEROLOGIJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Iva / Kod 03  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Alternativom se bavim vise od 20 godina. Moje područje su karte - tarot Lenormand, sudbinske. Za pozitivne rezultate koje imam vrlo je važna i moja vidovitost koja mi pomaže za što preciznije odgovore. Zadnjih godina, intenzivno se bavim energetskim pročišćenjima i podizanjem energije. Za sve moje rezultate važne su godine iskustva za koje su zaslužni svi moji sugovornici bez kojih ne bi bilo takvih rezultata i zato im HVALA!

  Tehnike: TAROT, CIGANICE, LENORMAND KARTE, VISAK, VIDOVITOST

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Anton / Kod 06  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Moje ime je ANTON i ovdje sam kako bih Vam pomogao da riješimo bilo koju situaciju koja vas muči ili za koju nemate rješenje li odgovor. Javite mi se s povjerenjem.

  Tehnike: TAROT, SUDBINSKE KARTE, VIDOVITOST, NUMEROLOGIJA, ENERGETSKI TRETMANI, RITUALI

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Jelena / Kod 54  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Jelena i tu sam zbog Vas. Sve što Vas interesira, sve što Vas muči, sva Vaša pitanja odgovorit ću uz pomoć tarota, a pri tome koristeći svoje iskustvo i znanje. Nijedno pitanje neće ostati bez odgovora i nijedan problem neće biti bez rješenja.

  Tehnike: TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Minerva / Kod 81  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Zovem se Minerva, po rođenju sam medij i oduvijek sam povezana s posebnim duhovnim energijama. Još kao dijete sam osjećala energiju ljudi oko sebe i općenito svoje okoline, ljudi su mi uvijek pristupali bez obzira poznajemo li se ili ne te bi se sami od sebe počeli postepeno otvarati. Jednostavno u sebi ili imate ili nemate određeni dar koji će vam pomoći da drugima budete vodič kroz oluju zvanu život. Imam dar prepoznati i uživjeti se u vaše probleme, dar koji sam dobila rođenjem te godinama razvijala i usavršavala, samo mi pristupite.

  Tehnike: SUBDNISKI TAROT, KRISTALOTERAPIJA, KARMA, KARMIČKE ENERGIJE, BIOENERGIJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Ela / Kod 151  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Višegodišnje iskustvo u Astro call centru. Discipline: Astrologija - Natalni horoskop - Dnevni tranziti - Astrologija odnosa: sinastrija, Davison Relationship Chart, ljubavna kompatibilnost - Poslovna astrologija - Karmička astrologija - Energetska astrologija - Interpretacija dnevnih prognoza. - Vilinski simboli i primjena - Reiki - Terapija bojama - Anđeoske karte - Iscjeljivanje anđeoskim energijama Tarot - Tumačenje tarota - Marsejski tarot - Ciganski tarot - Lenormand karte - Sudbinske karte - Psihološki tarot - Ljubavni tarot - Gay tarot - Medicinski tarot - Šamanski tarot - Cigančice. Analiza ljubavnih potencijala i odnosa u tarotu, čitanje tarota na dnevnom i godišnjem nivou uz primjenu Lunarno - Solarnih tablica.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOŠKI TAROT, VISAK, FENG SHUI NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI BROJEVI, TUMAČENJE SNOVA, RUNE, KRISTALI, REIKI, TERAPIJA BOJAMA, ANĐEOSKE KARTE, ISCJELJIVANJE ANĐEOSKIM ENERGIJAMA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Lora / Kod 58  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Voljeli bi saznati što Vas čeka na Vašem životnom putu? Naišli ste na prepreke? Trebate nekog tko će Vam razbistriti misli, s kim ćete provesti ugodno vrijeme i doći do spoznaja koje će rezultirati boljom kvalitetom Vaših života? Javite se - tu sam za Vas, Vaša Lora.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, ŽIVOTNA TRENERICA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Melanie / Kod 09  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Moja sposobnost profesionalne analize na bilo koje vaše pitanje, dat će vam prave savjete u pravo vrijeme. Postavite mi vaše konkretno pitanje i moji odgovori pomoći će vam da prođete kroz svaku životnu situaciju i da shvatite pravi uzrok vašeg problema, bez obzira o čemu se radilo. Tu sam da vam pomognem sa svim svojim profesionalnim znanjem i iskustvom koje posjedujem.

  Tehnike: SUDBINSKE KARTE, SAVJETODAVNI RAZGOVORI, RAD S ENERGIJAMA NA DALJINU, POVJERLJIVO SAVJETOVANJE O ŽIVOTNIM DILEMAMA I PARTNERSKIM ODNOSIMA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Lucija / Kod #136  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Lucija i dugi niz godina tumačim Sudbinske karte.

  Tehnike: SUDBINSKE KARTE, ANĐEOSKE PORUKE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Deni / Kod 15  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Moje ime je Deni, a tajne tarota sam naučila prije četrdeset godina kod poznate donna Marie u Milanu. Tarot Vam pruža prave odgovore na sva pitanja koja Vas muče te pomoći u odabiru pravog puta prema rješenju.

  Tehnike: TAROT, TAROT MARSEILLE, LJUBAVNI TAROT, VISAK

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Nives / Kod 20  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Moje ime je Nives. Dugi niz godina bavim se astrologijom i tumačenjem sudbinskih karata, prvenstveno sa željom da pomognem ljudima. Čovjeka se mora prihvatiti, voljeti, da bi ga se moglo shvatiti, a onda i pomoći mu.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, SUDBINSKE KARTE, TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Lilly / Kod 48  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Tarot, životni trener - ukoliko ne znate kako, s kim, kuda i do kada, javite mi se da vam pomognem u pronalaženju rješenja i brigu vam pretvorim u radost. Vratimo zajedno osmijeh na vaše lice i mir u vašu dušu.

  Tehnike: PRORICANJE, TAROT, LJUBAVNA PPREDVIĐANJA, ŽIOVTNI TRENER, BIOENERGIJA, RUNE, SUDBINSKE KARTE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Nena / Kod 26  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: U djetinjstvu sam počela proučavati astrologiju, tarot i numerologiju te danas imam preko dvadeset godina iskustva u povećanju kvalitete življenja osoba koje su mi se obratile za savjet i pomoć.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Tina / Kod 16  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Trebate pomoć u ljubavi? Imate problema? Nazovite me i zajednički tražimo rješenje i izlaz iz problematičnih situacija.

  Tehnike: PSIHOLOŠKI RAZGOVORI, SUDBINSKE KARTE, TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Zita / Kod 111  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Zita, školovani tumač tarota. Otvaranjem tarota pomoći ću vam da dođete do brzih odgovora na sva svoja pitanja i dileme . Otkrijte tko ste u tarotu, koje su vaše mogućnosti i potencijali ,kako se slažete s partnerom ,pronađite rješenja za ljubavne, financijske, poslovne i sve probleme ili jednostavno pitajte tarot sve ono što vas zanima. Za tarot jednostavno ne postoji problem u kojem on ne bi našao savjet ili rješenje Uz garantiranu diskreciju nazovite me i potražite odgovore i vrijedne savjete tarota „Svjetlost duše“.

  Tehnike: TAROT SVJETLOST DUŠE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Iris / Kod 84  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: U potpunoj diskreciji možete mi se obratiti s potpunim povjerenjem, a ja ću Vam nastojati pomoći mojim urođenim darom vidovitosti i viskom. Iskoristite moje dugogodišnje iskustvo i dopustite da Vam pomognem u rješenju Vaših problema.

  Tehnike: VISAK, KARTE SUDBINE, UROĐENA VIDOVITOST

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Maja Eva / Kod 88  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Maja Eva i za odgovore na Vaša pitanja koristim slijedeće astrološke: natalna i progresivna astrologija (odgovaraju na pitanja „što“ vas očekuje i „kada“), horarna astrologija (direktno postavljanje pitanja), usporedna astrologija (bavi se tumačenjem odnosa dvije osobe) i karmička astrologija (odgovara na pitanje „zašto“ vam se dešavaju problemi i „zašto“ ste povezani sa određenim osobama, „što“ morate u ovom životu odraditi i što je cilj vašeg življenja). Uz ove astrološke tehnike stojim Vam na raspolaganju i sa astrološkim i sudbinskim kartama.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, ASTROLOŠKE KARTE, SUDBINSKE KARTE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Marijo / Kod 77  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Marijo i ovdje sam kako bi Vam odgovorio na sva Vaša pitanja i pomogao u rješavanju svih Vaših nedoumica. S obzirom na dugogodišnji rad i stečeno iskustvo možete mi se obratiti sa potpunim povjerenjem. Uvijek postoji rješenje i kroz razne tehnike možemo pronaći ono što je najbolje za vas bilo astrološki, bilo putem karata ili neke od energetskih tehnika.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT,SUDBINSKE KARTE, LENORMAND KARTE, FENG SHUI, RAZNE ENERGETSKE TEHNIKE, RADIESTEZIJA, ETERIČNI KRISTALI, VISAK, IZRADA ZAŠTITA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Bianca / Kod 33  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Dopustite da Vam moje duhovno iskustvo pomogne u rješavanju problema.

  Tehnike: VIDOVITOST, AKAŠA, PREKOGNICIZAM, VISAK, LENORMAND ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA, TAROT, BACANJE KOCKI, JI ĐING, ENERGETSKO ČIŠĆENJE, BIOENERGIJA, GLAZBENOTERAPIJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Luka Babić / Kod 44  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Luka Babić tumač tarota. Dobitnik sam nagrade Balkan Awards za rad i djelo u tarotu. Najveći dar koji je čovjek dobio od Onoga iznad nas jest slobodna volja. Tarot kao vrhunska savjetodavna metoda govori i o sudbinskim, neizbježnim, nepromjenjivim postajama u našem životu, ali izvrsno može pomoći da svojom slobodnom voljom krenete ispravnim putem. Dajte svoje povjerenje tarotu, i on će vam poput starog, dobronamjernog mudraca dati vrhunsku smjernicu i savjet.

  Tehnike: TAROT, NUMEROLOGIJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Vesna Burcsa / Kod 55  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Vesna Burcsa i prvi sam profesionalni tumač tarota u Hrvatskoj te stoga ako želite svoju sudbinu držati u svojim rukama i ne želite da drugi vrte karte vaše sudbine – uzmite tarot u svoje ruke i sami miješajte karte svog života ili dozvolite da to radim uz i za Vas.

  Tehnike: TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Željka Topić / Kod 23  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Željka Topić - Theta iscjelitelj rođena 20.01.1965. Duhovnošću se bavim gotovo 36 godina, a mnogi me prepoznajete pod pseudonimom Bijeli mag. Početak mog djelovanja je krenuo sa Sudbinskim kartama, pa Tarot kartama, dok moj susret nije promijenila osoba koja me je uzdignula ljestvicu više i naučila me sve o bijeloj magiji. Tada sam počela koristiti razne rituale, zaštite od crnih, tamnih energija. Nakon, mnogo godina rada, više nisam bila zadovoljna s bijelom magijom, jer sam znala da mogu ljudima dati puno više. Moj put je preokrenuo Thetahealing. Završila sam osam tečaja, gdje posjedujem certifikate, jasno Vam je da tu moj napredak ne prestaje, idem dalje, jer jačajući sebe, bit ću korisnija svima vama.

  Tehnike: RAZNI RITUALI, THETAHEALING, INTEGRATION TECHNIQUE, USUI REIKI

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Jana / Kod 49  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Pomažem Vam u pogledu na Vašu sadašnjost, a uz pomoć tarota pogledati ćemo kamo i kako krenuti u budućnost. Uz moj savjet za dobre izbore djelovanja donijeti će Vam sreću u budućnosti.

  Tehnike: TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Sanja / Kod 07  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Dugogodišnje iskustvo u radu sa ljudima putem alternativnim tehnika omogućilo mi je veliko zadovoljstvo prilikom pružanja pomoći ljudima koji su mi se obratili. Kao alternativka savjetovat ću Vas uz pomoć tarota, viska, runa, numerologije ili astro tarota.

  Tehnike: TAROT, EGIPATSKI TAROT, VISAK, RUNE, NUMEROLOGIJA, ASTRO TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Vjera / Kod 18  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Uvijek sam uz Vas te se u bilo kojoj situaciji možete obratiti sa punim povjerenjem i vjerom. Uz Vas te moju vidovitost i tarot tehnike zajedno radimo kako bi za Vas osigurali prosperitet i ugodu u životu.

  Tehnike: VIDOVITOST, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI, TAROT, ANĐEOSKE I SUDBINSKE KARTE, ŽIVOTNI SAVJETNIK

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Goran / Kod 27  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Stručnjak sam za tarot, reiki majstor učitelj te se bavim pomaganjem ljudima u polju ljubavi, financija, obiteljskih problema, sudskih sporova, a posebice teških psihičkih stanja i rastrojstava. Najviše iskustva i energije polažem na vraćanje izgubljenog partnera, kada mislite da više ne postoji nada, zajednički ćemo pronaći rješenje, kao i za sve Vaše ostale ljubavne probleme i nedoumice. U slučaju teških rastrojstava slanjem pozitivne životne energije na daljinu i razgovorima vraćam Vas na pravi put i pomažem Vam da shvatite da nijedna situacija nije bezizlazna.

  Tehnike: TAROT, NUMEROLOGIJA, ENERGIJA NA DALJINU, MAGIJSKI RITUALI

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Martina / Kod 46  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Zovem se Martina i duhovnom stazom kročim od djetinjstva svojom urođenom vidovitošću.

  Tehnike: VIDOVITOST, BIOENERGIJA, KRISTALOTERAPIJA, SUDBINSKE KARTE, VISAK, ROYAL KARTE, CROWLEY TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Valentina Štefanić / Kod 25  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ezoterijom se bavim trideset godina i izučavala sam različite tehnike i vještine korištenja energija prirode i njihove neposredne primjene za poboljšanje kvalitete življenja i njihovu praktičnu primjenu pri energoterapeutskom radu. Kroz rad kao energoterapeut, tarot majstor, reiki majstor, Ji Jing, numerolog, kristaloterapeut i zvukoterapet pomogla sam mnogima pri pronalasku rješenja u otklanjanju njihovih osobnih, emocionalnih i raznih drugih tegoba.

  Tehnike: TAROT, ENERGTERAPIJA, REIKI, PEAT terapeut, JI JING, NUMEROLOGIJA, KRISTALOTERAPIJA, ZVUKOTERAPIJA, ŠAMANIZAM

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Jadranka / Kod 63  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Jadranka, možete mi se obratiti s punim povjerenjem uz potpunu diskreciju. Ovdje sam da Vam odgovorim na sva Vaša pitanja, kako bi što brže i lakše riješili Vaše probleme i nedoumice.

  Tehnike: VIDOVITOST, VISAK, TAROT, ČITANJE IZ AKAŠE, NUMEROLOGIJA, ENERGETSKO ČIŠĆENJE, BIOENERGIJA, IZRADA ZAŠTITA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Rada / Kod 79  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam astrolog, numerolog i koristim karte divinacija da dešifriram vaše probleme, sumnje, samospoznaju i svijet u koji se krećemo. Moji su interesi široki: ljubavni i partnerski odnosi, poslovni odnosi, zdravlje, psihološki portret. Ako mi vjerujete, od mene ćete uvijek dobiti iskren i dobar savjet.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, SINASTRIJA, HORARNA ASTROLOGIJA, KARMIČKA ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Di (Dijana) / Kod 67  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Dopustite da Vam pomognem svojim tridsetogodišnjim iskusvom i znanjem astrologije, numerologije i tarota. Ukoliko imate ljubavnih ili drugih nesuglasica, nazovite me i zajedno ćemo doći do rješenja.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMERLOGIJA, TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Astrid / Kod 29  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Putem kreativne tehnike savjetovanja preko tarot i oracle karata dajem smjernice za ispravno djelovanje u Vašoj budućnost koje je u istinskom skladu s Vašom osobnosti, vezano za neku Vašu trenutnu situaciju, osobu ili odnos. Poruke koje dobivam u čitanjima upravo su one koje trebate dobiti u tom periodu.

  Tehnike: TAROT, VISAK, KRISTALI, ASTROLOGIJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Marko / Kod 112  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Marko i Vaš sam savjetnik za tarot, astrologiju i numerologiju.

  Tehnike: TAROT, ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Ana / Kod 47  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ukoliko Vam treba pomoć da osjetite mir, sigurnost i da se osjećate zadovoljno - nazovite me - tu sam zbog Vas.

  Tehnike: TAROT, ENERGETSKO ČIŠĆENJE, SLANJE POZITIVNE ENERGIJE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Ivana / Kod 69  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Ivana Janković, profesionalni astrolog, a koristim se numerologijom, tarotom te astro kockicama, a sve kako bih došla do odgovora na sva vaša pitanja. Astrologija je moja ljubav pomoću koje pomažem drugima da bolje uvide svoje greške, otklone nedoumice i nađu rješenje za svoje probleme.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA, TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Nataša / Kod 39  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Dragi moji, Pružit ćete mi zadovoljstvo ako mi se obratite te ukažete vaše povjerenje, barem na kratko, dopuštajući mi da Vam pomognem riješiti Vaše nedoumice kako bi pronašli pozitivan smjer Vašeg putovanja kroz život. Stojim Vam na raspolaganju i unaprijed zahvaljujem na povjerenju. S ljubavlju i pozitivom, Nataša kod 39

  Tehnike: SUDBINSKE KARTE, PRAKTIČNA INTUICIJA, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI, RITUAL ZA LJUBAV, VISAK

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Ariana / Kod 61  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Vidim sve, što je Vama sakriveno: kakve su točne namjere osoba iz vašeg okruženja (ljubavnog, poslovnog, obiteljskog); uz precizno izračunavanje vremena događanja. Iskustvo rada 19 god. Nazovite s potpunim povjerenjem. Vaša Ariana.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, REIKI, YI-YING, TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Daniela Svarogova / Kod 100  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Moja životna misija je pomaganje ljudima, kao iscjelitelj, savjetujući ih kako sami sebi mogu pomoći. Uspješno se profesionalno bavim astrologijom, tarotom, numerologijom, praktičar sam cvjetnih esencija dr. Baha (Bahove kapi). U radu koristim i regresivnu terapiju, rune, Theta healing, a savjetnik sam za Twin Flame veze. Uz vašu pomoć, otklanjam sve vrste energetskih blokada za bilo koju oblast života, uz pomoć raznih tehnika kojima vladam.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, SAVJETNIK ZA TWIN FLAME VEZE, ENERGY HEALER, NUMEROLOGIJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Zorka / Kod 105  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Tražite astrologa i tarot majstora? Našli ste me!

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, CIGANSKE KARTE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Sofi / Kod 50  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Dugi niz godina pomažem ljudima uz pomoć brojeva te dajem precizne prognoze.

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, TUMAČENJE SNOVA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Dominik / Kod 127  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Dominik – astrolog, numerolog i anđeo terapeut. Postoji rješenje za svaki problem. Zato, javite mi se da duboko sagledamo sve što Vas muči te da riješimo i da Vam pomognem da dobijete odgovore na sva druga pitanja.

  Tehnike: ASTROLOGIJA – NATALNA I HORARNA, NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKE PORUKE, ANĐEOSKO ENERGETSKO ČIŠĆENJE SAVJETOVANJE IZ OBLASTI ZAKONA PRIVLAČENJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Esma / Kod 11  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Za sva ljubavna predviđanja te rješavanje vaših problema vezano za ljubav, brak, financije i sve drugo ovdje sam za Vas. Stoga nemojte čekati, nazovite me kako bismo riješili sve nedoumice i probleme.

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, DUHOVNA RJEŠAVANJA, TAROT, SUDBINSKE KARTE, LJUBAVNA PREDVIĐANJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Sandra / Kod 66  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Dugi niz godina bavim se numerologijom i tarotom "Svjetlost duše" te Vam nudim svoju pomoć pri rješavanju Vaših pitanja i nedoumica.

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, TAROT SVJETLOST DUŠE, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Sanja Solis / Kod 13  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Sanja Solis, savjetnica za obitelj, ljubav, za međuljudske odnose, posao i sreću za energetsko stanje organizma.

  Tehnike: VIDOVITOST, THETAHEALING, SKENIRANJE RADA ČAKRI

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Ramona / Kod 104  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Ramona i ovdje sam isključivo zbog Vas. Ako imate problema, nedoumica, trebate savjet i psihološku pomoć ili samo razgovor, javite se, a ja ću Vam svojim dugogodišnjim iskustvom tarot majstora, reiki majstora pomoći u rješavanju istih.

  Tehnike: TAROT, REIKI, ANĐEOSKE PORUKE, RAZGOVORI

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Tea / Kod 82  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Tea, kod 82 i dugi niz godina bavim se tumačenjem tarota. Svaki problem se može riješiti ako potražite savjet i stvari promotrite iz nove perspektive. U potpunoj diskreciji zajedno ćemo pronaći riješenje vaših problema.... ljubavnih, poslovnih, financijskih.... Obratite mi se s povjerenjem.

  Tehnike: TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Stela / Kod 120  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ne gubite vrijeme. Nazovite me i krenimo zajedno rješavati Vaše probleme.

  Tehnike: TAROT, VIDOVITOST, GLEDANJE U GRAH, SUDBINSKE KARTE, KRISTALOTERAPIJA, BIOENERGIJA, SPIRITUALIZAM, REIKI, JI JING

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Alba / Kod 24  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Vlastitim duhovnim iskustvom pomažem Vam u rješavanju vaših problema u poslu i ljubavi. Tehnike kojima se služim su tarot, sudbinske karte i Crowley. visak, molitve i podizanje energije.

  Tehnike: TAROT, SUDBINSKE KARTE, CROWLEY, VISAK, MOLITVE, PODIZANJE ENERGIJE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Miha / Kod 78  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Svojim iskustvom mogu Vas savjetovati koristeći razne discipline u područjima posla, financija, ljubavi i zdravlja na energetskoj razini.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, TAROT, NUMEROLOGIJA, ANGELOLOGIJA, ASTROLOGIJA ANĐELA, RUNE, VISAK

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Biserka / Kod 71  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Tarot se kroz moju dugogodišnju praksu pokazao kao savršen alat za dobivanje brzih i pouzdanih odgovora. Tarot "SVJETLOST DUŠE" odabrala sam za svoj rad zbog jednostavnosti, efikasnosti i brzog dobivanja željenog ili neželjenog odgovora. Riješiti probleme brzo, efikasno i jednostavno san je velike većine ljudi! U tome Vam mogu pomoći

  Tehnike: TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Dragana / Kod 40  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Trebate nekog za razgovor? Tu sam nazovite me i postavite mi pitanje koje vas muči. Uz moje iskustvo rado ću vam pomoći oko vaših problema.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA, CIGANSKE KARTE, NUMEROLOŠKI TALISMANI, TALISMA ZA PRIVLAČENJE NOVCA, TAROT ZA PRIVLAĆENJE NOVCA I POSLA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Davor / Kod 113  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Godinama se bavim različitim tehnikama tarota i spreman sam vam pomoći u rješavanju vaših ljubavnih i financijskih problema.

  Tehnike: TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Branka / Kod 22  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Prvi korak mog ozbiljnijeg puta kroz svijet ezoterije počeo je prije više od dvadeset godina. Kada i gdje će taj put stati ostaje na vremenu koje će pokazati …. stoga dragi moji ako trebate savjet, pomoć ili podršku obratite mi se s povjerenjem svakoga dana na mom kodu 22. Ono što želim naglasiti svima onima koji mi se obrate jest da je vjerovanje prepušteno nama samima, no potpuno sam sigurna da se nitko neće moći oteti dojmu jer svaka tehnika je jedinstvena, i tu je da nam pokaže put, ali nas isto tako ne prisiljava ni na što.

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, TAROT, I CHING, RUNE, ANĐEOSKE PORUKE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Kety / Kod 32  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: S pomoću vidovitosti, bioenergije, tarota i astrologije uspješno ću Vam pomoći u rješavanju svih Vaših problema, stoga očekujem Vaš poziv. Obratite mi se s potpunim povjerenjem.

  Tehnike: VIDOVITOST, ASTROLOGIJA, TAROT, BIOENERGIJA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Ida / Kod 19  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Tu sam da Vam uz navedene ezo tehnike pomognem pri rješavanju Vaših životnih nedoumica, problema ili drugih pitanja. Mnogima sam pomogla, zašto ne bi i Vama.

  Tehnike: TAROT, SVJETLOST DUŠE, NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKE KARTE, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Rosa / Kod 102  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Nazovite me i uz tarot doći ćemo do odgovora i savjeta za Vaše probleme.

  Tehnike: TAROT, PSIHOLOŠKI RAZGOVORI, SAVJETI, BUDUĆNOST

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Mirjam / Kod 41  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Mirjam te kao iskusan astrolog bavim se astrologijom, tarotom i numerologijom. Kombinirajući ove tehnike dobivam jedinstven i potpun uvid u Vašu situaciju te Vam otkrivam kako će se događaji odvijati na području posla, financija, zdravlja, ljubavnih, obiteljskih i drugih odnosa. Ako ste u nedoumici i niste sigurni kojim putem krenuti, ako Vam je teško i ne možete se nositi s problemima, obratite mi se s povjerenjem i sigurno ću Vam pomoći.

  Tehnike: ASTROLOGIJA, NUMEROLOGIJA, TAROT, REIKI, SAVJETOVANJE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Veki / Kod 76  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Imate problema u ljubavi, poslu…? Obratite mi se sa povjerenjem, riješiti ćemo ih.

  Tehnike: VIDOVITOST, TAROT, CIGANICE, RAD SA ENERGIJAMA, MAGIJSKI RITUALI, ČIŠĆENJE MAGIJE, ZAŠTITA NA DALJINU

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Saša / Kod 73  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Zovem se Saša i bavim se tarotom 26 godina.

  Tehnike: ANĐEOSKI TAROT, BIOENERGIJA, ROYAL TAROT, CROWLEY TAROT, VIDOVITOST

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Antonela / Kod 117  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Imate ljubavnih, financijskih ili drugih problema? Nazovite me i budemo uz moje znanje i iskustvo zajedno pronašli rješenje Vaših problema.

  Tehnike: TAROT, VISAK

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Alisa / Kod 106  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Alisa i majstorica sam tarota. Tarotom se bavim više desetljeća i uz njegovu pomoć pomogla sam velikom broju ljudi. Nemojte se mučiti sa pitanjima na koja nemate odgovor, nazovite me i zajedno ćemo postaviti pitanja tarot kartama.

  Tehnike: TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Maja / Kod 04  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Moje dugogodišnje iskustvo kroz Sudbinski i Anđeoski tarot pomogao je mnogima da uspješno stignu do svog cilja, da pronađu svoju srodnu dušu, riješe bračne ili financijske probleme, a prije svega da pronađu sebe. Svi vi koji imate psihološke probleme i ne znate kako ih riješiti rado ću Vas saslušati te vam kroz Tarot i razgovor pronaći najbolje rješenje. Svaki se problem može riješiti, ali samo ako potražite pomoć.

  Tehnike: TAROT, DETEKCIJA I SKIDANJE UROKA, VIDOVITOST, VISAK, SUDBINSKE KARTE, NUMEROLOGIJA, ENERGIJA NA DALJINU, ENERGETSKO ČIŠĆENJE AURE, ANĐEOSKE KARTE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Marijana / Kod 98  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Moje ime je Marijana i zadovoljstvo mi je pomoći Vam prilikom rješavanja problema ili pitanja koja Vas pritišću. Uz pomoć nekih od ezo-tehnika koje koristim sigurno budemo uspješno riješili Vaše probleme.

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Marina / Kod 91  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Ja sam Marina i tu sam kako bih vam pomogla s vašim pitanjima koja vas muče.

  Tehnike: SUDBINSKE KARTE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Daria / Kod 75  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Moje dugogodišnje iskustvo za pomoć pri rješavanju vaših problema, nedoumica i raznih pitanja. Zajednički dolazimo do odgovora uz pomoć tarot ili sudbinskih karata te viska te rješavanje energetskih problema uz prokušane energetske tretmane. Javite se s povjerenjem.

  Tehnike: TAROT, SUDBINSKE KARTE, VISAK, ENERGETSKI TRETMANI

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Mira / Kod 72  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Moje ime je Mira, stojim vam na raspolaganju za sva Vaša pitanja. Imate problema u ljubavi, financijama, ... Slobodno me nazovite, tu sam zbog vas.

  Tehnike: TAROT

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Mirta / Kod 116  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Uz tarot karte zajedno saznajmo odgovore na pitanja koja vas muče. Tu sam zbog vas. Mirta

  Tehnike: TAROT, SUDBINSKE KARTE

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Tamara / Kod 114  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Imam dugogodišnje iskustu u alternativnim tehnikama tarota, ciganica, anđeoskih karata te tumačenja snova. Imate problem za koji niste sigurni kako ga riješiti? Nazovite me, tu sam zbog Vas. Vaša Tamara

  Tehnike: TAROT, CIGANICE, ANĐEOSKE KARTE, TUMAČENJE SNOVA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Mihaela / Kod 62  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Moje ime je Mihaela, iskusan sam tarot majstor. Isprobajte moj vrhunski tarot uz prirodni dar vidovitosti. Samo uz pomoć vaše koncentracije vidim rješenje vaših problema. Dodatni dar za vas je tumačenje snova. Nazovite i provjerite moje sposobnosti.

  Tehnike: TAROT, TUMAČENJE SNOVA, VIDOVITOST

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min

 • Siniša / Kod 121  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  O savjetniku: Duži niz godina bavim se ezoterijskim disciplinama i moje iskustvo u radu s tarotom, bioenergijom, sudbinskim kartama i kuglom Vam je na raspolaganju za pronalaženje izlaska iz problema koji Vas muče. Provjerite, sigurno ćete biti zadovoljni s onim što ću Vam proreći. Vjerujem u sudbinu i ništa nije slučajno.

  Tehnike: TAROT, BIOENERGIJA, SUDBINSKE KARTE, KUGLA

  Broj telefona: 0901/640-640
  96 RSD/min